«Η παράταξή μας αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια τον ακρογωνιαίο λίθο για την πολιτική σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας μας» δηλώνει στο «Μανιφέστο» για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο Μακάριος Λαζαρίδης, βουλευτής Καβάλας.

Συγκεκριμένα υπογραμμίζει:

«Σημαντική επέτειος για τη Νέα Δημοκρατία αυτή για τον εορτασμό των 50 ετών από την ίδρυσή της. Ταυτισμένη με τη διαρκή πορεία προς τα εμπρός, η παράταξή μας αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια τον ακρογωνιαίο λίθο για την πολιτική σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας μας.

Από το 1974, βρίσκεται ακατάπαυστα στο πλευρό του ελληνικού λαού, υπερασπιζόμενη τις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Υπό την ηγεσία σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων, από τον ιδρυτή της, Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι και τον σημερινό πρόεδρό της και πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, την οικονομική ανάπτυξη, την ευημερία των πολιτών και την κοινωνική συνοχή.

Σπάζοντας ιδεολογικές αγκυλώσεις και δόγματα, με βάση πάντα τις αρχές και αξίες που περιγράφονται στην ιδρυτική της διακήρυξη, έχει θέσει τη χώρα σε διαρκή ανοδική τροχιά, με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Ολοι όσοι ανήκουμε σε αυτή την παράταξη, είμαστε περήφανοι για την προσφορά της και αισιόδοξοι για αυτά που έρχονται την επόμενη μέρα. Μετατρέπουμε τη δύναμη του χθες, σε αποτέλεσμα στο σήμερα και σε ελπίδα για το αύριο!»