Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα: Αρκεί τα αδιέξοδα να έχουν την έγκριση της προοδευτικής νομενκλατούρας που έχει το προνομιακό δικαίωμα να αυτοσχεδιάζει με τη Δημοκρατία και τους θεσμούς. Ενίοτε, μάλιστα, να (αυτο)σχεδιάζει τα αδιέξοδα και κατόπιν να καλούνται οι αυτοσχέδιοι δημοκράτες ως προασπιστές των συμφερόντων του λαού, να τα άρουν. Προσοχή: Κανείς, πλην αυτών, δεν δικαιούται την άρση των αδιεξόδων, εφόσον δεν δηλώνει αντιδεξιός και είναι φιλελεύθερος.

Ολοι αυτοί οι αυτοσχέδιοι δημοκράτες βάζουν απέναντι τη ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το σκεπτικό ότι βλάπτουν τα συμφέροντα του λαού! Από τον ΣΥΡΙΖΑ και το «όμορο» ΠΑΣΟΚ μέχρι το ΚΚΕ, την Πλεύση Ελευθερίας, την Ελληνική Λύση, τη Νίκη και τους λοιπούς αυτοσχέδιους συγγενείς, έχουν συμπτύξει μια ιδιότυπη συμμαχία που επί της ουσίας δεν στρέφεται κατά της ΝΔ, αλλά εναντίον της πλειοψηφίας του λαού που… παραπλανήθηκε ψηφίζοντας εναντίον των συμφερόντων του. Αδυνατούν να αποδεχθούν και να παραδεχθούν ότι το αδιέξοδο δεν είναι της Δημοκρατίας: Είναι ιδεολογικό και έχει βάση την ίδια τους την ύπαρξη.

Διότι δεν αμφισβητούν μόνο το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ψήφισε τη ΝΔ, παραβιάζουν και τα όρια της λογικής υποστηρίζοντας ότι στην περίπτωση που τις ξαναδώσουν τα ίδια ποσοστά θα κινδυνεύσουν από… τη Νέα Δημοκρατία! Ωστόσο, λένε αλήθεια: Οντως κινδυνεύει η… δική τους «δημοκρατία» που θέλει «εγκληματική οργάνωση» την ΕΥΠ και «παλαιοκομματική Δεξιά» εκείνους που ανεξαρτήτως θρησκεύματος θέλουν Ελληνες βουλευτές στο ελληνικό Κοινοβούλιο.