Σε ένα -μάλλον όχι και τόσο- αθώο λεκτικό ολίσθημα υπέπεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αποκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη, Παύλο Κασσελάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις Παύλου Πολάκη και Στέφανου Κασσελάκη είναι πολύ στενές, αφού ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει ότι ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ (με τομεάρχη τον κ. Πολάκη) έφερε τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν χτύπημα «με το γάντι» από πλευράς Παπαδημούλη, μιας και ο τελευταίος είναι ανοιχτά αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου.

Επιπλέον, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι «η Έφη Αχτσιόγλου -ειδικά τις τελευταίες ημέρες- δέχτηκε έναν απίστευτο πόλεμο, που δεν έχει καμία σχέση με το ήθος -όχι της δικής μας Αριστεράς- αλλά κάθε δημοκράτη και δημοκρατικής παράταξης. Κατηγορήθηκε ότι δήθεν αυτή υπονόμευσε τον Τσίπρα. Ότι δήθεν του έστειλε SMS να παραιτηθεί. Ότι είναι διαπλεκόμενη. Δέχτηκε απίστευτες σεξιστικές επιθέσεις επειδή είναι γυναίκα», στοχεύοντας ξεκάθαρα τον σφόδρα τοξικό μηχανισμό των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ορισμένους δημοσιογράφους.

Η δήλωση Παπαδημούλη

Δημήτρης Παπαδημούλης: «Τις τελευταίες ημέρες φαινόταν μια πόλωση μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και φαίνεται ότι απ’ αυτούς και ήρθαν και ψήφισαν -και ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις- κέρδισαν και οι δύο, αλλά περισσότερο ο Παύλος ο Κασσελάκης».

Οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον διορθώσουν και παράληλα αστειεύτηκαν με το σαρδάμ.

Δημήτρης Οικονόμου: «Καλά το είπατε, ο Παύλος ο Κασσελάκης, το είπατε πολύ ωραία».

Άκης Παυλόπουλος: «Συγγνώμη για τη διόρθωση, ζητώ συγγνώμη, δικό μου λάθος».