Μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τον ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει το φως της δημοσιότητας, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας, στο συνέδριο του Φεβρουαρίου φέρεται ναι είπε ότι «εάν ρίξουμε τον Κασσελάκη θα στηρίξουμε τον Φάμελλο».

Ειδικότερα, για όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Attica TV αναφέρθηκε σε έναν διάλογο που, όπως είπε, είχε με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αφορούσε τα εσωκομματικά του κόμματος. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο διάλογος εκτυλίχθηκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.

«Μπορώ να πω κάτι και αίρω και τα απόρρητα και τα λοιπά. Τον Φλεβάρη έκανε την παρέμβαση εκείνη ο Τσίπρας, όπως θυμάστε. Όταν του είπαν "το επόμενο δηλαδή ποιο θα είναι; Αν ρίξουμε τον Κασσελάκη", απάντησε: "Θα συνεχίσουμε με τον Φάμελλο". Στο ερώτημα που του έθεσε, όπως υποστήριξε ο κ. Φελέκης «και αν αυτό ευδοκιμήσει τι θα γίνει;», ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να απάντησε: «Υπάρχει αρχηγός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Θα μπορούσαν να συνεχίσουν έτσι. Εγώ δεν θέλω να εμπλακώ, αλλά υπάρχουν λύσεις». «Σε μένα το είπε. Γι' αυτό λέω αίρω και τα απόρρητα και όλα...» πρόσθεσε ο Νίκος Φελέκης, διευκρινίζοντας ότι η αλλαγή σκυτάλης θα γινόταν μέσω κάλπης.

Δείτε το βίντεο