Δεν έχει τέλος η εσωκομματική αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και η ομάδα των 87 στον ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από την οποία κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας, τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει ανοιχτό πόλεμο κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Σε αυτό το πλαίσιο η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ανήκει στην ομάδα επιρροής του πρώην πρωθυπουργού, επιτέθηκε ανοιχτά στον νυν πρόεδρο του κόμματος και έκανε αποκαλύψεις για τις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τα τρολ της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο Open η βουλευτής Θεσσαλονίκης ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο ελέγχει τα τρολ του διαδικτύου αλλά τους έχει δώσει εντολή να κάνουν επίθεση και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον αμφισβητούν: «Δεχόμαστε αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του διαδικτύου μέχρι και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε στη συνέντευξή της, ενώ ισχυρίστηκε ότι όλοι αυτοί οι καβγάδες εσωστρέφειας στο κόμμα παράγονται με απόλυτη ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη. Παράλληλα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ηγεσία του κόμματος «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό».

Έχετε ξαναδεί πρόεδρο να στοχοποιεί τα στελέχη του;

Μάλιστα επέμενε στις κατηγορίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη, κάνοντας φανερό ότι η ομάδα των 87 δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα πάει μέχρι τέλους, με στόχο να τον απομακρύνει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια αναρωτήθηκε με νόημα «έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;». Παράλληλα κατηγόρησε την ηγεσία της Κουμουνδούρου ότι παίρνει αυθαίρετες αποφάσεις και παραβιάζει συστηματικά το καταστατικό του κόμματος. Τέλος, πρόσθεσε μια ακόμη πολύ βαριά κατηγορία, αναφέροντας ότι «υπάρχει σχέδιο απαξίωσης και ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ» από τη μεριά του νυν προέδρου, προκειμένου να δημιουργήσει ένα κλειστό κόμμα με στελέχη της αρεσκείας του. Ο πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ μόλις άρχισε.