«Απόλυτη υποτίμηση της Κ.Ο. ο τρόπος σύγκλησής της», επισημαίνει η Κατερίνα Νοτοπούλου, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, στους βουλευτές έχει περάσει πλέον ο λόγος στη συνεδρίαση της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ μετά την εισήγηση Κασσελάκη για ευρύτατες αλλαγές σε πρόσωπα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, που ανήκει στην ομάδα των «87», και μόλις χθες εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι τρολ που στηρίζουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ της κάνουν bullying.

Νοτοπούλου: «Σήμερα θα έπρεπε να συζητάμε για τη ΔΕΘ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου στην τοποθέτησή της στράφηκε ξανά κατά του Στέφανου Κασσελάκη κάνοντας λόγο «για απόλυτη υποτίμηση της ΚΟ ο τρόπος σύγκλησής της». «Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τη ΔΕΘ και η εισήγηση είναι για το πώς θα διαλυθούμε», σημείωσε σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.

«Εκτιμώ και αγαπώ τους συντρόφους που προτάθηκαν να μπουν προεδρείο, αλλά τους καλώ να μη δεχτούν για να σώσουμε τη συνοχή και την αξιοπρέπεια της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο πρόεδρος να αποσύρει την πρότασή του, αλλιώς να πάμε σε κάλπη», κατέληξε.