Το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με μια πραγματικά εντυπωσιακή ομολογία, παραδέχτηκε ότι το κόμμα επένδυσε στο φόβο, δίνωντας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Το τι θα γίνει το βράδυ των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω εγώ. Νομίζω ότι έχετε καταλάβει ότι θα βγουν τα εσωκομματικά μαχαίρια από τα θηκάρια και ότι η κριτική προς τον Τσίπρα θα είναι σκληρή.

ΠΟΛΛΑ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δώσει μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στο κόμμα, μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών. Από αυτά που βλέπουμε πραγματικά θα γίνει ο χαμός. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω για την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου. Στο πλαίσιο αυτό, το στίγμα έδωσε ο Τσακαλώτος, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στην αντιπολιτευτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει το βράδυ των εκλογών μετά από νέα συντριβή του κόμματός του.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ βουλευτής του κόμματος παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη περίοδο επένδυσε στο φόβο. Η ομολογία του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Διαβάστε τι ακριβώς είπε: «Νομίζω τώρα στην επόμενη περίοδο πρέπει χωρίς να επενδύσουμε στο φόβο, που εμείς το κάναμε και είναι ένα μέρος της κριτικής μας. Δηλαδή το μίγμα της πολιτικής μας, πόσο λέμε το θετικό μας πρόσημο, το θετικό μας πρόγραμμα, πόσο επενδύουμε στο… πρόβλημα. Εκεί κάναμε λάθος. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να ομολογήσουμε», ανέφερε συγκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ όμως τα πράγματα με το όνομά τους, όλοι αυτοί που τώρα βλέπουν τη νέα πανωλεθρία που πλησιάζει, δυστυχώς δεν είχαν πει το παραμικρό για την τοξικότητα που έβγαζαν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, γυρνώντας τη χώρα 20 και 30 χρόνια πριν στα πράσινα και τα γαλάζια καφενεία που χώριζαν τους Ελληνες πολίτες ανάλογα με τις κομματικές προτιμήσεις τους.

ΟΛΟΙ έχουν ευθύνη για το πολιτικό αίσχος του Τσίπρα με την τοξικότητα και το υβρεολόγιο κατά των αντιπάλων του. Κανένας δεν είναι αμέτοχος και όλοι ευθύνονται από τη στιγμή που δεν διαχώρισαν ποτέ τη θέση τους.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ μάς τελειώνει πολιτικά και μετά το βράδυ των εκλογών σε εσωκομματικό επίπεδο θα τον αδειάσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η σχολή της τοξικότητας όμως που εδραίωσε σε αυτό το κομμάτι τις Αριστεράς δεν πρόκειται να γκρεμιστεί ποτέ. Και τέτοιες φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελάχιστες. Για αυτό θα τελειώσει πολιτικά ως κόμμα εξουσίας μαζί με τον Τσίπρα. Καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και σε όλους…