Τα ίδια κόλπα που έκανε και στις προηγούμενες εκλογές άρχισε πάλι ο Τσίπρας. Με ακροβασίες της τελευταίας στιγμής και τυχοδιωκτική τακτική δεν θέλει να αντιληφθεί ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ανέβει και δεν πρόκειται να γλιτώσει τη νέα πανωλεθρία που έρχεται και θα τον στείλει στο σπίτι του.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζεται με τίποτα. Η κοστολόγηση των προγραμμάτων, την οποία ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει επικοινωνιακό τέχνασμα της ΝΔ όταν την πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τώρα χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για να απαντηθούν τα ερωτήματα της κρυφής φορολόγησης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμή, προσπαθεί με την ίδια τοξικότητα που χρησιμοποίησε και στις προηγούμενες εκλογές να σώσει ό,τι σώζεται για να συσπειρώσει τον κόσμο και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν απογοητευτεί και βλέπουν τη νέα συντριβή να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

ΣΕ ΑΥΤΟ το αρνητικό πλαίσιο που δημιουργεί ο Τσίπρας έρχεται να προστεθεί και η πλήρης αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει την κοινή γνώμη για την πολιτική του στην οικονομία. Επειδή λοιπόν η Κουμουνδούρου και τα στελέχη της δεν μπορούν να πείσουν τους πολίτες, αρχίζουν τα fake news, προσπαθώντας να πείσουν ότι η ΝΔ δεν μείωσε φόρους και ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φορολογήθηκαν οι πάντες και τα πάντα!

Ο,ΤΙ ΝΑ’ ΝΑΙ δηλαδή, αρκεί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσουν μερικές ψήφους από όποιον πειστεί για τα fake news που διακινούν όχι μόνο τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΟ ΕΧΩ επισημάνει αρκετές φορές στη σελίδα μου στην εφημερίδα πριν από τις προηγούμενες εκλογές. Η τοξική αντιπολίτευση του Τσίπρα θα αποδοκιμαστεί μαζικά από τους πολίτες. Οπερ και εγένετο. Αποδοκιμάστηκε μαζικά και θα αποδοκιμαστεί ακόμα πιο μαζικά στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου. Η πολιτική καριέρα του Αλέξη Τσίπρα τελειώνει σε λίγες ημέρα από σήμερα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ θα βάλει τέλος στην πολιτική του καριέρα, οι πολίτες θα τον στείλουν στο σπίτι του για να ξεκουραστεί και να μην ταλαιπωρεί άλλο την κοινωνία και τη χώρα γενικότερα…