Ο Στέφανος Κασσελάκης μάς έχει συνηθίσει να φεύγει από συνεντεύξεις και να φέρεται με έναν απαξιωτικό τρόπο στους δημοσιογράφους όταν δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις τους. Ωστόσο φαίνεται ότι τώρα το πήγε σε άλλο επίπεδο χυδαιότητας, καθώς δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι δέχθηκε χυδαίες ύβρεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηδημητρίου της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ο οποίος βρισκόταν σήμερα μαζί με άλλους δημοσιογράφους στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο, προβαίνει σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, ο Στέφανος Κασσελάκης συμπεριφέρθηκε με έναν ακραία επιθετικό τρόπο ενώ τον έβρισε με χυδαίους χαρακτηρισμούς, απλά επειδή τον ρώτησε σχετικά με την επίδειξη πλούτου και ακριβής ζωής που κάνει και κατά πόσο αυτή συνάδει με την αριστερή ιδεολογία και το αφήγημα ότι ο κόσμος πεινάει. Συμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο δεν του απάντησε αλλά τον εξύβρισε λέγοντας τον «είσαι μ@@@@@ς».

Ωστόσο η αδιανόητη αλαζονεία του Στεφάνου Κασσελάκη, η οποία μετατρέπεται και σε ύβρεις πλέον, δεν σταμάτησε σε αυτό το επεισόδιο. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξύβριζε με τους ίδιους και άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και άλλους δημοσιογράφους, απλά επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που έκαναν. Και όλα αυτά στο γεύμα που ο ίδιος παρέθεσε στους δημοσιογράφους, ως είθισται στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας. Μάλιστα ο Γιώργος Χατζηδημητρίου καταγγέλλει ότι φεύγοντας από το γεύμα, ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε το επεισόδιο και τον χαιρέτησε με έναν ειρωνικό τρόπο, λέγοντας του «γεια σου,  αριστερόμετρο».

Η πρωτοφανής αλαζονεία Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης όπου βρεθεί και όπου σταθεί καταγγέλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για δήθεν αλαζονεία, ωστόσο ο μόνος που εκπέμπει μια αδιανόητη αλαζονεία και εγωπάθεια και μάλιστα χωρίς να έχει καταφέρει τίποτα σε επίπεδο πολιτικής, είναι ο ίδιος. Οι καταγγελίες του δημοσιογράφου είναι πολύ σοβαρές για να αγνοηθούν από την ΕΣΗΕΑ, η οποία πρέπει σαφώς να πάρει θέση για τον τραμπουκισμό που δέχονται συστηματικά οι δημοσιογράφοι από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Φυσικά ούτε λόγος για ελευθερία του Τύπου και του λόγου, που δήθεν κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρόεδρός τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο χυδαιότητας, λαϊκισμού και αλαζονείας. Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε στον... αψύ Στέφανο Κασσελάκη ότι αυτές οι αλαζονικές και τοξικές συμπεριφορές όχι μόνο δεν αρέσουν καθόλου στους πολίτες αλλά εν τέλει τις καταδικάζουν ηχηρά στην κάλπη.