Ένα δεύτερο σπαρταριστό επισόδειο κατά τη βόλτα που έβγαλε ο Στέφανος Κασσελάκης τη σκυλίτσα του Φάρλι, προκειμένου να κάνει την... ανάγκη της πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου, καθώς στο στούντιο του Mega φιλοξενείτο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης. Ενώ μεταδίδονταν ζωντανά τα πλάνα από το... ζωντανό που προσπαθούσε να βρει γωνία να κάνει την ανάγκη του, η Ράνια Τζίμα έδωσε τον λόγο στον κύριο Φαραντούρη για ένα σχόλιο. Επειδή ο σκηνοθέτης εκείνη την ώρα έδειχνε μόνο τα πλάνα από την βόλτα της Φάρλι, ο κύριος Φαραντούρης -φανερά ενοχλημένος- ρώτησε εάν «θα περιμένουμε να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος, ή θέλετε να "ζουμάρετε" σε εμένα, να μιλήσω εγώ;», για να λάβει την απάντηση από την δημοσιογράφο «έχει κάνει δηλώσεις ο πρόεδρός σας, οπότε μήπως να ακούσουμε εσάς». Ο κύριος Φαραντούρης απάντησε «ωραία. Θα με βάλετε στο πλάνο; Πώς ακριβώς θα γίνει;» διότι προφανώς δεν θεώρησε πρέπον να κάνει πολιτικές δηλώσεις, τη στιγμή που όλη την οθόνη κοσμούσαν πλάνα από το κακόμοιρο το σκυλάκι, το οποίο έψαχνε να βρει γωνιά για κάνει την ανάγκη του.

Κατανοητή η ενόχληση του κυρίου Φαραντούρη, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης συνειδητά αποφάσισε να πάρει το σκυλί για την βόλτα του προτού μπει στα γραφεία του κόμματός του. Είναι μια κίνηση απαξίωσης απέναντι στους δημοσιογράφους, ενδεχομένως ως συνέχεια στο χθεσινό περιστατικό με τον διαπληκτισμό του με δημοσιογράφο. Ο δύσμοιρος ο κύριος Φαραντούρης, ήταν απλώς «παράπλευρη απώλεια». Εάν δεν ήθελε ολόκληρος καθηγητής πανεπιστημίου να μην απαξιώνεται έτσι -έστω κι από σπόντα-, μάλλον θα έπρεπε να είχε επιλέξει να πολιτευτεί με ένα σοβαρό, κανονικό κόμμα. Όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ - ανεξαρτήτως ηγεσίας του. Περαστικά, θα συνηθήσει.

Η δήλωση του Νίκου Φαραντούρη

Ράνια Τζίμα: «Με συγχωρείτε τώρα, ο κύριος Κασσελάκης πήγε να βγάλει το σκύλο του να κάνει τα... "αναγκαία", την ώρα που φτάνει στα γραφεία; Αυτά τώρα - συγγνώμη κύριε Φαραντούρη, ήμαρτον δηλαδή σε ένα σημείο, κάποια στιγμή».

Νικόλας Φαραντούρης: «Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους».

Ράνια Τζίμα: «Μέχρι εκεί να διευθετηθεί η κατάσταση εκεί πέριξ της Κουμουνδούρου με το σκυλί, κύριε Φαραντούρη η Νέα Δημοκρατία λέει ότι έχετε υποστεί συντριβή».

Νικόλας Φαραντούρης: «Ωραία. Θα περιμένουμε να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος, ή θέλετε να "ζουμάρετε" σε εμένα, να μιλήσω εγώ;»

Ράνια Τζίμα: «Έχει κάνει δηλώσεις ο πρόεδρός σας, οπότε μήπως να ακούσουμε εσάς».

Νικόλας Φαραντούρης: «Ωραία. Θα με βάλετε στο πλάνο; Πώς ακριβώς θα γίνει;»

Ράνια Τζίμα: «Κύριε Φαραντούρη, δε φταίμε εμείς που δείχνουμε αυτό το πλάνο».

Νικόλας Φαραντούρης: «Όχι, μπορώ να περιμένω, δεν έχω πρόβλημα».

Ράνια Τζίμα: «Μήπως έχει κάποια ευθύνη ο πρόεδρός σας;»

Γιώργος Παπαχρήστος: «Ααα, τώρα θα σας κατηγορήσουν για ναρκισσισμό».

Νικόλας Φαραντούρης: «Κανένα, κανένα. Απλά δεν θέλω να υπάρχει διάχυση της προσοχής».

Ράνια Τζίμα: «Εγώ καταλαβαίνω τι υπονοεί ο κύριος Φαραντούρης, αλλά δεν φταίμε εμείς κύριε Φαραντούρη. Ο πρόεδρός σας βγάζει βόλτα το σκύλο τώρα».

Νικόλας Φαραντούρης: «Μπορώ να περιμένω υπομονετικά».