Ο Στέφανος Κασσελάκης αγρίεψε, «πήρε το όπλο του» και ετοιμάζεται να τα βάλει με τα... θηρία της Κουμουνδούρου. Τουλάχιστον έτσι υποστήριξε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε περιοδεία του στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών, όπου τον υποδέχθηκαν ελάχιστα άτομα, προκειμένου να εμψυχώσει τους υποστηρικτές του στην επαρχία, ενόψει μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου. Αν και το τελευταίο βρίσκεται ακόμα προς συζήτηση. Πραγματοποιώντας βόλτα στο κέντρο της πόλης, ένας υποστηρικτής του, τον ρώτησε: «πρόεδρε, θα τα βγάλεις πέρα με της Κουμουνδούρου τα θηρία;». Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης σταμάτησε και με την αλαζονεία που τον χαρακτηρίζει απάντησε: «σιγά τα θηρία». Προφανώς θηρία αποκαλούσε την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής και την νυν ηγεσία της Κουμουνδούρου, οι οποίοι αποφάσισαν τον αποκλεισμό του από τις υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος.

Η νέα επικοινωνιακή τακτική Κασσελάκη 

Ο... άγριος Στέφανος Κασσελάκης είναι το νέο επικοινωνιακό τέχνασμα του επιτελείου του έκπτωτου προέδρου, ο οποίος από ένα lifestyle προφίλ θέλει να εμφανιστεί ως ο αδικημένος που τον πολεμά το άρρωστο κομματικό σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά θα είναι αυτός που θα κατατροπώσει αυτό το κακό σύστημα. Λεπτομέρειες ότι αποτελείται από πρόσωπα που τον στήριξαν ένθερμα στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές και από πολλά πρόσωπα που ο ίδιος επέλεξε μετέπειτα για να έχουν σημαντικούς ρόλους στο κόμμα. Πραγματικά λεπτομέρειες για τον αστακοκαραβοκύρη από τις ΗΠΑ. Επιπλέον το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βάλει τα στελέχη επιρροής του να απειλούν δημοσίως ότι αν δεν αφήσουν τον έκπτωτο πρόεδρο να είναι υποψήφιος, θα αποχωρήσουν από το κόμμα, θεωρώντας ότι έτσι θα πιέσουν την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής και ιδιαίτερα την ομάδα των 87 του Αλέξη Τσίπρα, τον προσωρινό πρόεδρο Νίκο Παππά, τον Παύλο Πολάκη, και τους υπόλοιπους υποψηφίους. Φθηνές αμερικανιές.