«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια φάση αλλαγής και ανανέωσης», επισημαίνει από την Κατερίνη ο Στέφανος Κασσελάκης, παροτρύνοντας τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων. 

Την Κατερίνη επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/10) ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά, σύμφωνα με το Parapolitika.gr.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις κυρίως με νέους ανθρώπους, μαθητές και άλλους, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και του εξέφρασαν τη στήριξή τους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια φάση αλλαγής και ανανέωσης. Παροτρύνω όλους τους φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν στις εκλογές που θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, ώστε να ψηφίσουν τους συνέδρους που θα τους εκπροσωπήσουν. Η διαδικασία αυτή αποτελεί μια δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή του προέδρου». Αυτά δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε τοπικά μέσα της Κατερίνης, όπου επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τη Θεοδώρα Τζάκρη.