Άλλη μια ιδέα για να δείξει πόσο κοντά είναι στον απλό κόσμο σκαρφίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Πέμπτη θα ανοίξει το γραφείο του για τρεις ώρες και θα δεχτεί τους πολίτες που θέλουν να του μιλήσουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ισχυριστεί σίγουρα ότι η απόφαση του να δεχτεί τους πολίτες στο γραφείο του και να έχει τετ-α-τετ συζητήσεις μαζί τους είναι άλλη μια απόδειξη της «αδιαμεσολάβητης» επαφής του με τους ψηφοφόρους. Στην πραγματικότητα πρόκειται απλώς για μια παλιομοδίτικη κίνηση εντυπωσιασμού που θυμίζει μάλιστα άλλες εποχές, στις οποίες οι πολιτευτές δέχονταν κόσμο στα γραφεία τους για να υποσχεθούν κάποιο ρουσφέτι με αντάλλαγμα την ψήφο των πολιτών. Το μόνο που θα λείπει από αυτό το σκηνικό είναι ο Ντίνος Ηλιόπουλος στον ρόλο του Ψευτοθόδωρου. 

Αν, πάντως, κρίνει κάποιος από την προηγούμενη προσπάθεια «αδιαμεσολάβητης» επαφής του Στέφανου Κασσελάκη με τους πολίτες, είναι βέβαιο ότι το άνοιγμα του γραφείου θα μακροημερεύσει. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εβδομαδιαία επικοινωνία που θα είχε με τους πολίτες για να απαντήσει στα ερωτήματα τους μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο κράτησε ακριβώς... μια εβδομάδα.