«Άστοχη και επιπόλαιη η ανάρτηση Κασσελάκη για την Attica Bank» επισημαίνουν κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδικότερα, την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κυβέρνηση για την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής.

Σε σχόλιό τους, χαρακτηρίζουν άστοχη και επιπόλαιη την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως σημειώνουν σπεύδει να σχολιάσει μια συμφωνία πριν ακόμα υπογραφεί...

Αιχμές προς Κασσελάκη

Η λεηλασία που προχώρησε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια από τις βασικές αιτίες που η Τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι και συνιστούν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Ειδικότερα οι κύκλοι του του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέφεραν για την ανάρτηση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Κασσελάκης σπεύδει να καταγγείλει μια συμφωνία πριν ακόμα αυτή υπογραφεί. Όταν θα τη διαβάσει θα αντιληφθεί ότι η σημερινή του ανάρτηση ήταν απολύτως άστοχη και επιπόλαια. Η κυβέρνηση υπηρετεί σταθερά το δημόσιο συμφέρον και η πολιτικής της αυτή θα καταγραφεί και στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για την Τράπεζα Αττικής. Διότι η λεηλασία που προχώρησε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια από τις βασικές αιτίες που η Τράπεζα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού με τις καταθέσεις Ελλήνων πολιτών να είχαν τεθεί σε κίνδυνο».