Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι Κίεβο και Ουάσινγκτον βρίσκονται σε συνεχή επαφή, με πιθανή συνάντηση τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Ουκρανίας ανέφερε ότι οι ουκρανοί αξιωματούχοι διατηρούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την αμερικανική διαπραγματευτική ομάδα, έπειτα από αρκετές ημέρες έντασης στις σχέσεις των δύο πλευρών.

«Συνεχής επαφή» μεταξύ των δύο ομάδων

«Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με την αμερικανική ομάδα διαπραγμάτευσης. Γνωρίζω ότι η δική μας ομάδα βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί της. Πιστεύω ότι τις προσεχείς ημέρες θα συμφωνήσουν για μία συνάντηση στο ένα ή στο άλλο επίπεδο», δήλωσε ο Ζελένσκι.

Η τοποθέτησή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας επαφής μεταξύ Κιέβου και Ουάσινγκτον σε πολιτικό ή διαπραγματευτικό επίπεδο μέσα στις επόμενες ημέρες.