Στην... αντεπίθεση περνά ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την πρωτοβουλία Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν εκ νέου υπομνήματα στον Άρειο Πάγο για να εμποδίσουν τη συμμετοχή του στις εκλογές και προαναγγέλλει πως θα κινηθεί κατά τον ίδιο τρόπο κατά των δύο κομμάτων.

Με ένα σκεπτικό που αναδεικνύει τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται το καταδικασμένο για εγκληματικές ενέργειες στέλεχος της Χρυσής Αυγής και επίδοξος πολιτικός παράγοντας έγκλειστος, δεν ξεχνά να αφήσει στο απυρόβλητο τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταθέτω άμεσα υπόμνημα για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Siemens, που αναφέρει ρητά πως τα εν λόγω μορφώματα λειτουργούσαν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος. Ως εκ τούτου δεν υπηρετούν το δημοκρατικό πολίτευμα και με βάση το άρθρο 29 του συντάγματος πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή τους στις εκλογές.

Γελάω με τα ΑΚΥΡΑ υπομνήματα του Μητσοτάκη και του Ανδρουλάκη, γιατί καταστρατηγούν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και αναφέρεται μόνο σε κόμματα και όχι σε ανεξάρτητους υποψηφίους. Αποδεικνύουν τον πανικό τους, τον παροξυσμό τους και πρωτίστως το μένος τους ενάντια στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και το δημοκρατικό πολίτευμα» γράφει σε ανάρτηση στο twitter αποδεικνύοντας πως δεν είναι αγνώμων. Τέσσερα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε με στοργή και προδέρμ τη Χρυσή Αυγή, ενώ ακόμα και η δίκη δεν μπορούσε να γίνει γιατί... δεν έβρισκαν αίθουσα δικαστηρίου.