«Ο άνθρωπος ο οποίος εκμεταλλεύεται το σύστημα είναι αυτή τη στιγμή σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο άνθρωπος που κρυβόταν στον καμπινέ και κλειδωνόταν μέσα για να μην πάει αυτόφωρο που μου το παίζει αντισυστημικός τώρα και πατριώτης, σε αυτόν θα εμπιστευτεί την πατρίδα κάποιος, που κλείνεται στον καμπινέ για να μην πιαστεί στο αυτόφωρο», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στον Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόσθεσε δε ότι «αυτός ο άνθρωπος έχει το προνόμιο μέσα στις φυλακές να κάνει την μια μέρα, τρεις. Ξέρετε πόσοι φυλακισμένοι διεκδικούν αυτό το προνόμιο; Μειώνει την ποινή του μέσα από το σύστημα. Τον άφησαν να κάνει εκπομπές μέσα από το σύστημα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, λέγοντας: «Ο Κ. Στίγκας δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Έχει υπάρξει στην Πολιτική Άνοιξη με τον κ. Σαμαρά, έχει υπάρξει στο ΛΑΟΣ, από το ΛΑΟΣ πέρασε στον Λεβέντη και τώρα είναι υποχείριο του Κασιδιάρη. Επειδή δεν τον πήραμε πρέφα εμείς, σημαίνει ότι δεν δούλευε εκείνος από κάτω; Σας είπε κανείς ότι πέθανε ο φασισμός στην Ελλάδα; Επειδή άλλαξε όνομα;».