Σοβαρά τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, μία ναυτική φωτοβολίδα τον χτύπησε στον μηρό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. 

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια, ξέσπασαν κοντά στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ. Περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας διεκόπη, καθώς αστυνομικές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο να έχουν προβλήματα με την αναπνοή τους. Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα. Ο κόσμος παρέμεινε στο γήπεδο, καθώς η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φύγουν, εξαιρουμένων γυναικών και παιδιών.

Η κατάσταση του αστυνομικού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός διαγνώσθηκε με κάκωση μηριαίας αρτηρίας, έτσι, έχασε πολύ αίμα και για αυτό διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Αν και το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το χειρουργείο άνοιξε για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, όπου χειρουργείται ο αστυνομικός, μετέβησαν εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.