Άνοιξε η η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, η οποία είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά νωρίς το βράδυ στην περιοχή. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό έχει διακοπεί από το 39ο μεχρι 42ο χλμ ενώ κλειστή είναι και η παλιά Εθνική Οδός στο ύψος των Μεγάρων. Ωστόσο, έκλεισε η Περιφερειακή Αιγάλεω

Η συγκέντρωση γινόταν με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία. Οι συγκέντρωμένοι έχουν ανάψει φωτιές στο οδόστρωμα και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Επεισόδια σε συγκέντρωση Ρομά και στη Θεσσαλονίκη 

Ένταση μεταξύ Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκε και έξω από τον οικισμό Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Περίπου 20 Ρομά βγήκαν στην οδό Πόντου και έκλεισαν τον δρόμο βάζοντας φωτιά σε αντικείμενα και στήνοντας οδοφράγματα, διαμαρτυρόμενοι για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών και κρότου λάμψης προκειμένου να απωθησουν τα άτομα τα οποία συνεχίζουν να φωνάζουν και να ρίχνουν πυροτεχνήματα στον αέρα. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να σβήσει τις φωτιές που άναψαν, ενώ τα άτομα, μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., έχουν μπει στον οικισμό.