Σκωπτικά σχολίασαν πηγές της Νέας Αριστεράς τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. 

Όπως τονίζουν: «Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης. Συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο».

Ακολούθως οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι: «Τα όσα επανέλαβε περί φορολογίας είναι ανάξια σχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στη λογική της Δεξιάς: απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ως εργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριος Μητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρία να έχει στο πρόσωπο του κυρίου Κασσελάκη έναν ακόμη νέο υπουργό. Σήμερα όμως μάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελάκη ζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίες στην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρεί τις καταλήψεις των πανεπιστημίων εφάμιλλες με τον βανδαλισμό των πανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιο δεξια στον ανταγωνισμό της διεκδίκησης συντηρητικών ψήφων».

«Καλορίζικο το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελάκης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρείες στο Ντέλαγουερ, τις οποίες κατά δήλωση του "δεν έχει προλάβει να μετρήσει"» καταλήγουν οι πηγές της Νέας Αριστεράς.