Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το αγαπημένο σημείο συζήτησης για τα πρωϊνάδικα, καθώς δεν παράγει πολιτική αλλά lifestyle. Ωστόσο ακόμα και σε αυτές τις εκπομπές πλέον καταλαβαίνουν την αμετροέπεια και την αλαζονεία που εκπέμπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλές από τις συνεντεύξεις του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ως γεγονός lifestyle ενός celebrity και όχι ενός πολιτικού, η Κατερίνα Καινούριου και το πάνελ της εκπομπής της σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσε στην γνωστή παρουσιάστρια η απόφαση Κασσελάκη να δηλώσει χωρίς κανένα δισταγμό το υπέρογκο ποσό που αγόρασε το νέο του σπίτι στο Κολωνάκι, κάνοντας επίδειξη του πλούτου του, την ίδια ώρα μάλιστα που προπαγανδίζει διαρκώς το κόμμα του για φτωχοποίηση των Ελλήνων ενώ υπάρχουν πολλά θολά σημεία στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούριου δήλωσε «Εμένα με απογοήτευσε αυτό που είδα. Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει δουλέψει και να έχει πάρει ένα σπίτι, δεν τα έκλεψε τα χρήματα. Για ποιο λόγο όμως ένας αρχηγός κόμματος και μάλιστα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να βάλει στο σπίτι του και να δηλώσει την τεράστια αξία αυτού του σπιτιού, σε μια Ελλάδα που δυστυχώς αυτή τη στιγμή μπορεί να δουλεύει και να δυσκολεύεται στα πάντα, ακόμη και να έχει μέχρι και ένα σπίτι», με το υπόλοιπο πάνελ να συμφωνεί με τις εύστοχες παρατηρήσεις της γνωστής παρουσιάστριας.

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή σχολίαζαν σκωπτικά ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει πως σιχαίνεται την υπερέκθεση αλλά βρίσκεται διαρκώς στα κανάλια και μάλιστα για υποθέσεις άσχετες με την πολιτική. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε στις κάμερες το νέο του σπίτι, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ανακαινίζει μαζί με το σύντροφό του και του κόστισε 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου δήλωνε γεμάτο χαρά πως ανακαινίζουν μέχρι και τις τουαλέτες, με τους τηλεθεατές να κοιτάνε άφωνοι την… βαθιά πολιτική σκέψη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.