Ο Στέφανος Κασσελάκης γίνεται περισσότερο αντικείμενο συζήτησης από πρωινάδικα πάρα από πολιτικές εκπομπές καθώς δεν παράγει πολιτική αλλά lifestyle. Σε αυτό το πλαίσιο δέχθηκε σφοδρή κριτική από τον Γιώργο Λιάγκα διότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε με απότομο τρόπο να απαντήσει για τις εταιρείες του, την ίδια ώρα ωστόσο που έδειχνε το πανάκριβο σπίτι του στους τηλεθεατές, κάνοντας προκλητική επίδειξη του πλούτου του. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή του ξεκαθάρισε ότι μετά από τον lifestyle σχολιασμό για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σοβαρά και πολιτικά διότι έκανε ένα μεγάλο παράπτωμα: η προκλητική του άρνηση να απαντήσει για τα οικονομικά του, ενώ είχε καλέσει τον Νίκο Ευαγγελάτο για να επιδείξει το πανάκριβο σπίτι του, ήταν βαρύ λάθος, σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα ενώ χαρακτήρισε την περίφημη αλαζονική απάντηση «Δεν είσαι λογιστής μου, δεν σου απαντώ» ως ατυχέστατη δήλωση.  Είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής:

«Θεωρώ ότι ήταν ατυχέστατη η επιλογή του κυρίου Κασσελάκη, τώρα μιλάμε πολιτικά και σοβαρά, να μην απαντήσει στο ερώτημα για τα οικονομικά του και να πει δεν είσαι λογιστής. (..) Ρωτάμε για τα οικονομικά του και μας λέει γιατί είσαι λογιστής; όχι είμαστε δημοσιογράφοι. Αυτή είναι η δουλειά μας, να ρωτάμε. Και ο Ευαγγελάτος δεν του είπε, έλα εδώ να συμπληρώσουμε το Ε9, έλα να συμπληρώσουμε την φορολογική σου δήλωση. Του είπε ότι η αντιπολίτευση σε κατηγορεί διότι δεν μπορείς να έχεις εταιρείες στην αλλοδαπή. Ο Κασσελάκης λέει τόσο καιρό θα σας απαντήσω. Εμείς ανακαλύψαμε ότι η εταιρεία που αγόρασε το σπίτι έχει έδρα στο Μαϊάμι. Δεν μπορεί να του λέει δεν θα σου απαντήσω επειδή δεν είσαι λογιστής. Ούτε σαν αστείο».

Πολύ ωραίο το lifestyle αλλά... 

Μάλιστα το πάνελ συμφωνούσε με τον εύστοχο σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα που συνέχιζε να «σφάζει» με το βαμβάκι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νομίζει ότι είναι κάποιος celebrity και ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο στην πολιτική. Έτσι ο γνωστός παρουσιαστής συνέχισε σκωπτικά: «Πολύ ωραίο το Lifestyle, πολύ ωραία η Φάρλει, πανέμορφη, πολύ ωραίο διαμέρισμα (...), από την άλλη όμως ατυχής η προσπάθεια να μην απαντήσετε στην ερώτηση αυτή. Ή μπορεί να μη απαντήσεις, χρησιμοποιώντας άλλον τρόπο», έκλεισε με σαφείς υπαινιγμούς για την αλαζονική του απάντηση.

Φυσικά δεν θα αναρωτηθούμε τι θα γινόταν αν έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια παρόμοια δήλωση ή έκανε τέτοια επίδειξη πλούτου ή είχε θολά σημεία στο πόθεν έσχες. Τώρα που όλα αυτά τα κάνει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά και ηθικά. Θα σταθούμε όμως στο γεγονός ότι από τη μια επιδεικνύει τον πλούτο του και από την άλλη αρνείται να απαντήσει για την προέλευσή του. Και μάλιστα με αλαζονικό τρόπο. Αλλά είπαμε: αν δηλώνεις αριστερός και δη συριζαιος, όλα επιτρέπονται.