Mε μία εύστοχη όσο και αιχμηρή ανάρτησή του, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ενημερώνει τους πολίτες που δεν είναι... Στέφανος Κασσελάκης -και κατά συνέπεια δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού τους- για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» που προσφέρει τη σχετική δυνατότητα.

«Και για όσους δεν είναι ο κ. Κασσελάκης να έχουν χρήματα να ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Κολωνάκι λάιβ στην τηλεόραση, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα "Ανακαινίζω-Νοικιάζω". Επιδότηση 40% για έξοδα μέχρι 10.000 και προκαταβολή 50%. Για να πέσουν & άλλα σπίτια στην αγορά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Πατέλης.

Είχε προηγηθεί χθες, η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο Στέφανος Κασσελάκης υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο στο νέο του σπίτι στο Κολωνάκι, ενημερώνοντάς τον για το υπέρογκο ποσό που το αγόρασε (1,8 εκα. ευρώ) και για τη ζωή που ευελπιστεί να έχει σε αυτό, την ίδια ώρα που κατέθετε και την αγωνία του για τον πόνο των συνανθρώπων του...

Η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη