Κυριολεκτικά για τα πανηγύρια είναι οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη στο διαδίκτυο. Μετά τον ύμνο υπέρ του Κασσελάκη, το οποίο είναι ένα cringe και φαιδρό τραγούδι, το γνωστό τρολ Νταλαούρα ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση και νέο τραγούδι. Αυτήν τη φορά δεν εξυμνεί τον έκπτωτο πρόεδρο αλλά καταφέρεται ενάντια στον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος!

Σύμφωνα με το γνωστό τοξικό τρολ, το οποίο υποστηρίζει φανατικά τον Στέφανο Κασσελάκη, το τραγούδι το έγραψε ο ίδιος άγνωστος δημιουργός που έγραψε και τον γελοίο ύμνο υπέρ του Κασσελάκη. Τώρα αν είναι ο Νίκος Μωραίτης που στηρίζει ένθερμα τον Στέφανο Κασσελάκη, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα, ωστόσο, είναι ότι η γελοιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως στην πλευρά Κασσελάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Το πιο αστείο όλων είναι ότι οι υποστηρικτές Κασσελάκη βρίσκουν καλόγουστο το τραγούδι και ότι με αυτό τον τρόπο... αποδομείται ο Σωκράτης Φάμελλος. Το τραγούδι με τίτλο «Με Λένε Σωκράτη», μεταξύ άλλων καταφέρεται και κατά του Αλέξη Τσίπρα και της ομάδας των 87, καθώς υπονοεί ότι στηρίζουν τον Σωκράτη Φάμελλο καθώς και ότι σχεδίασαν την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη. Να είναι καλά οι σύντροφοι που μας δίνουν αμέτρητες στιγμές γέλιου. Και το καλύτερο; Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά γελοιοποιούν ακόμη περισσότερο τον έκπτωτο πρόεδρο.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: