Είναι τρολ; Είναι πραγματικός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη που βγάζει τα εσώψυχα του για τους «παλιούς» του ΣΥΡΙΖΑ με ένα τραγούδι; Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ, αλλά ο άγνωστος δημιουργός της ποπ μπαλάντας με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης - Είμαι εδώ» έχει αρχίσει να γίνεται viral στα social media και να δίνει νέο νόημα σε αυτό που οι πιτσιρικάδες αποκαλούν «cringe». 

Αν κρίνει κάποιος από τις αντιδράσεις των Kasselistas στην ανάρτηση που έκανε το αρχι-τρολ Πεν Νταλαούρα, κανείς δεν ξέρει τι να υποθέσει. Το τραγούδι, το βίντεο του οποίου κοσμείται με την αετίσια πόζα του Στέφανου Κασσελάκη σε μαύρο και μωβ φόντο από την προ ημερών ανάρτησή του, μπορεί να είναι μια μεγαλοπρεπής πλάκα μπορεί και να είναι ειλικρινές και να αποδειχθεί ο ύμνος τους για τις δύσκολες προεκλογικές μέρες που έρχονται. Αν τελικά αποδειχτεί ότι ισχύει το δεύτερο θα είναι ακόμη μια απόδειξη για τα βάθη στα οποία έχει βρεθεί η κομματική αντιπαράθεση στην Κουμουνδούρου. Αλλά, όπως είπαμε, κανείς δεν ξέρει και από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τα περιμένουμε όλα. 

Το ίδιο το τραγούδι διεκδικεί μια πρωτιά. Πρέπει να ειναι το πρώτο στην ιστορία που χρησιμοποιεί τις λέξεις «νομενκλατούρα», «γραφειοκρατία», «φράξιες» «κουκούλες» και αλλα τέτοια αγωνιστικά και Αριστερά, όχι με μουσική υπόκρουση που σε κάνει να θέλεις να υψώσεις τη γροθιά, αλλά με τους πιο γλυκανάλατους και μελιστάλαχτους pop ήχους που μπορεί να σκεφτεί ένας συνθέτης.

Όπως είπαμε, οι δημιουργοί του τραγουδιού είναι άγνωστοι, αλλά ειδικά για τους στίχους ας ρωτήσουμε και τον Νίκο Μωραΐτη. Μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω.