Σε μια απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση σε δημοσιογράφους προχώρησε για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή δημοσίευμα για την επίσκεψή του στο Σύνταγμα και στη συγκέντρωση των αγροτών. 

Το δημοσίευμα, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, σημείωνε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε στην πλατεία αυτόνομα και δεν συναντήθηκε με τους βουλευτές του κόμματος του. 

«Διαβάζω το Πρώτο Θέμα που λέει ‘χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε σε τρακτέρ'. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» δήλωσε φτάνοντας στην πλατεία Κουμουνδούρου κάνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες επίθεση στο συγκεκριμένο μέσο. 

«Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε με το Μετρό στο χώρο του αγροτικού συλλαλητηρίου συνοδευόμενος από την προσωπική του ασφάλεια, περπάτησε πάνω στην πλατεία χαιρετώντας τον κόσμο, ανέβηκε σε τρακτέρ και καρότσες, έβγαλε selfies με αγρότες, έκανε δηλώσεις για τα καρτέλ των μεσαζόντων που απομυζούν τον κόπο του αγρότη και αποχώρησε πάλι με το Μετρό για την Κουμουνδούρου, χωρίς να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση. Άλλωστε, το protothema.gr επικοινώνησε με τους περισσότερους βουλευτές της αντιπροσωπείας, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεν συναντήθηκαν με τον κ. Κασσελάκη» απαντά το μέσο διαψεύδοντας για ακόμα μια φορά τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος αναζητά σανίδα σωτηρίας.

Οι φωτογραφίες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της ακρίβειας του δημοσιεύματος

6123572.jpg
6123554.jpg
6123542.jpg