Η επίθεση που δέχεται η Αθηνά Λινού από τον Παύλο Πολάκη και τα συριζοτρόλ και η εκκωφαντική σιωπή του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν ένα ερώτημα: ποιος από τους δύο διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος;

Η Αθηνά Λινού έχει κρεμαστεί στα μανταλάκια και κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά να πάρει θέση βλέποντας αφενός τον πρόεδρο Στέφανο να κάνει ότι δεν ακούει και δεν βλέπει τίποτα, τα τρολ του κόμματος να στέκονται δίπλα από τον Παύλο Πολάκη και τα στελέχη να σφυρίζουν αδιάφορα.

Η ίδια η βουλευτής (;) του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει με έναν έμμεσο τρόπο στη, σε βάρος της, καθημερινή επίθεση διότι τόλμησε να θέσει θέμα εντός του Κοινοβουλίου για τον αψύ Κρητικό. Θεωρείται ότι η δική της αντίδραση και το κλάμα της ήταν αυτά που «ανάγκασαν» τον Στέφανο Κασσελάκη να διαγράψει –λέμε τώρα– τον στενό του συνεργάτη και κυρίως το… είδωλο των συριζοτρόλ και των  φανατικών συριζαίων.

Και μόνο αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιοι λένε, δηλαδή, ότι αν δεν έβαζε τα κλάματα μπροστά στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του Αδώνιδος Γεωργιάδη, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Δεν θα είχε διαγραφεί ο αψύς Κρητικός και δεν θα είχε έρθει στη δυσάρεστη θέση να τον διαγράψει ο αρχηγός του που όπως δήλωσε τον… αγαπάει και τον θεωρεί ως το πρόσωπο που κάνει αντιπολίτευση στα μέτρα και τα σταθμά που ο ίδιος θέλει.

Όμως το ερώτημα παραμένει: Υπάρχει αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ; Και αν ναι, θα στηρίξει με κάποιον τρόπο τη βουλευτή του κόμματός του που δέχεται επιθέσεις ενώ κατηγορείται από έναν βουλευτή που διεγράφη με τρόπο που προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις; Εκτός… εκτός και αν με τη στάση τους στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να σπρώξουν την Αθηνά Λινού στην αποχώρηση, ευελπιστώντας ότι λόγω ευθιξίας θα παραδώσει και την έδρα.