Στις αρχές του περασμένου Μάη, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: ”Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω”». Σχεδόν 4 μήνες και τα λόγια του... άρχισαν να βρίσκουν εφαρμογή από τον πρωτομάστορα της τοξικότητας, τον Παύλο Πολάκη.

Εδώ και μερικές ημέρες «ξεσκίζει» ανελλιπώς (κυρίως μετά το μεσάνυχτα που είναι βαθύ και το σκοτάδι…) την καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού και ο ευαίσθητος ΣΥΡΙΖΑ με τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κόμμα της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης-τρομάρα τους- σφυρίζει κλέφτικα.

Ο Πολάκης, μάλλον, θεωρεί «υπεύθυνη» την Αθηνά Λινού για την κολοβή απομάκρυνσή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… παραβλέποντας ο «αψύς» βουλευτής την αθλιότητα που διέπραξε κατά εργαζόμενης μέσα στη Βουλή. Ετσι κι αλλιώς ο «πολακισμός» ζει μεγάλες πιένες επί Κασσελάκη, με τα χειρότερα, όπως λένε ακόμη και στελέχη δίπλα στον Κασσελάκη, να έρχονται...

Συμπερασματικά, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί είναι που θα έλεγε και ο «σύντροφος» Κουτσούμπας.

Υγ.1. Η Αθηνά Λινού ας πρόσεχε όταν αποδεχόταν την «τιμητική πρόσκληση» Τσίπρα να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε που πάει να μπλέξει με τους «πολάκηδες» και τον «πολακισμό».

Υγ.2 Οι πληροφορίες ότι η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί με τις ασχήμιες του Πολάκη εναντίον της Λινού ή ότι ο Κασσελάκης θα αποδοκιμάσει τον «υπαρχηγό» του… ελέγχονται ως ανακριβείς.