Τελικά είναι πισίνα και όχι γούρνα. Ούτε πηγάδι. Ούτε δεξαμενή. Το ομολόγησε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, κατηγορώντας μάλιστα το «Πρώτο Θέμα» για χρήση «παράνομου υλικού» αφού όπως είπε χρησιμοποιήθηκε drone πάνω από το σπίτι του. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε το «Πρώτο Θέμα». Και όλους όσοι άσκησαν κριτική για τη «δήθεν πισίνα» όπως την είχε χαρακτηρίσει η εκπρόσωπος Τύπου Βούλα Κεχαγιά ή για γούρνα για ποδόλουτρό όπως την είχε αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Παυσανίας Παπαγεωργίου. 

Τους άδειασε όλους. Όλους όσοι έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. Βουλευτές, στελέχη και τρολ του διαδικτύου. Άδειασε όμως και τον εαυτό του αφού ο ίδιος σε ανάρτησή του έκανε λόγο για «καλλωπισμό δεξαμενής». Μάλιστα μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα δήλωσε ότι υπήρχε δεξαμενή με άδεια από το 1978. Απλά ο ίδιος την έκανε πισίνα. 

Δεν σταμάτησε εκεί. Δήλωσε ότι τη μέτρησε ως προς το βάθος και την έβγαλε 1,20 άρα κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει κανένα θέμα. Και επίσης κατά τη γνώμη του παράνομη είναι η λήψη των φωτογραφιών και όχι ότι έκανε πισίνα χωρίς άδεια σε περιοχή που απαγορεύεται. Και το έκανε αφού ανέλαβε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. 

Και μόνο από αυτό κατανοεί κανείς το τι θεωρεί νόμιμο και τι παράνομο ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καθώς και ότι με αυτό το σκεπτικό μιλά και για τη Δικαιοσύνη…