Από την ώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παραβίασε κάθε νόμο και κάθε διάταξη για να φτιάξει πισίνα στο σπίτι του στις Σπέτσες έχουμε ακούσει τα πάντα. Από τα περί «καλλωπισμού δεξαμενής νερού», που ο ίδιος δήλωσε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μέχρι τα περί γούρνας για… ποδόλουτρο που ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Στο σύνολό τους τα στελέχη του κόμματος που αναφέρθηκαν στο θέμα είπαν κάθε δικαιολογία που μπορούσαν να σκεφτούν. Τα συριζοτρόλ από την πλευρά τους ξεσπάθωσαν καταπίνοντας την παρανομία, συμψηφίζοντάς τη με ό,τι μπόρεσαν να φανταστούν για να υπερασπιστούν τον αρχηγό τους στο πλαίσιο της πλήρους ταύτισης μαζί του.

Ήρθε όμως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να το τερματίσει. Η Βούλα Κεχαγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε και απαντώντας σε σχόλιο έσπευσε να διορθώσει την αναφορά στην πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας πως πρόκειται για «δήθεν πισίνα». 

Δεν διευκρίνισε όμως τι ακριβώς εννοούσε. Δεν εξήγησε τι είναι η «δήθεν πισίνα». Δεν ανέφερε τι είναι αυτό που όλοι είδαν στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Είπε απλά ότι είναι μια «δήθεν πισίνα». Και φυσικά επιχείρησε να κλείσει το θέμα για το οποίο απαντήσεις δεν υπάρχουν από κανέναν και ειδικά από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αυτή η φράση πάντως θα μπορούσε να έχει εξηγήσεις αφού αφορά έναν «δήθεν» αρχηγό, ενός «δήθεν» κόμματος που κάνει «δήθεν» αντιπολίτευση» και καταθέτει «δήθεν» προτάσεις για τα προβλήματα των πολιτών και την πορεία της χώρας…