Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με έντονο ύφος σε ανάρτηση  του Στέφανου Κασσελάκη, κατηγορώντας τον για άγνοια και επικινδυνότητα σε θέματα υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι ο ΕΟΠΥΥ συνεργάζεται με ιδιώτες γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία, και ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος του ευρύτερου συστήματος υγείας στην Ελλάδα.

Ανέφερε επίσης τη δική του εμπειρία στο δημόσιο νοσοκομείο ΚΑΤ, τονίζοντας την ανάγκη για σοβαρότητα και γνώση όταν συζητούνται θέματα υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: 

«Αναρωτιέμαι δεν έχει ο @skasselakis έναν άνθρωπο να τον προστατεύσει από έτοιμες αναρτήσεις; Δεν ξέρει πχ ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει συμβάσεις με ιδιώτες γιατρούς; Αυτοί δεν ανήκουν στο ευρύτερο σύστημα; Δεν ξέρει ότι αποζημιώνουμε εξετάσεις των ασφαλισμένων μας στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα; Στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία; Στα Ιδιωτικά Φαρμακεία; Από μένα σήμερα άκουσε ότι και όλα αυτά ανήκουν και συναποτελούν το ευρύτερο Σύστημα της Υγείας στην Ελλάδα; Η άγνοια του τον καθιστά επικίνδυνο! Όσον αφορά τα προσωπικά μας, εγώ ευτυχώς μία επέμβαση χρειάστηκα ως σήμερα, την έκανα στο ΚΑΤ με ιατρό/χειρουργό τον κ. Πνευματικό….όχι άλλη υποκρισία κύριε Πρόεδρε, μπορεί να μπερδεύετε τις δεξαμενές νερού με τις πισίνες αλλά το ΕΣΥ αφήστε το στην ησυχία του»

-Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον υπουργό Υγείας για την δήλωσή του: «Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό»

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη