Ας αρχίσουμε από αυτά που αναμένονται σήμερα: κατ’ αρχάς να είναι ηλιόλουστη η μέρα διότι η καρδιά της Αθήνας θα υποστεί το γνωστό έμφραγμα, όπως κάθε φορά που γίνεται αγώνας δρόμου, σήμερα μάλιστα είναι για λόγους υγείας. Αγώνα έχει και ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά στις Σπέτσες, μίνι μαραθώνιος λέει κι εγώ λέω μπράβο, είναι πολύ καλή η ιδέα να αρχίσει να προπονείται στους δρόμους αντοχής, θα του χρειαστεί στην πολιτική, διότι έτσι όπως εμφανίστηκε με σπριντ σαν τον λαγό, θα τον ξεπεράσουν γρήγορα και οι συναθλητές του και όλες οι χελώνες.

Ο Φαντάρος

Αναμένουμε να πάει και φαντάρος κι εδώ του βγάζω το καπέλο που με πλατύ χαμόγελο και απέραντη περηφάνια είπε πως πολύ σύντομα θα κανονίσει να πάει και μάλιστα σε κάποιο νησάκι. Αυτά να τα βλέπουν κάτι άλλοι που όταν έρχεται ο καιρός να στρατευτούν τα βάφουν μαύρα – κανονίστε, ρε σεις, να πάτε σε ένα νησάκι και μην κάνετε τον κακό χαμό, πάρτε μαθήματα από έναν άνθρωπο που ήρθε να σπάσει όλα αυτά τα ταμπού, στοιχηθείτε εφ’ ενός ζυγού πίσω του και βάλτε φωτιά στα τόπια, κάψτε τα Γιάννενα ή το Κοινοβούλιο, ό,τι θέλετε τέλος πάντων αρκεί να είναι σε απευθείας μετάδοση στα σόσιαλ, λέξη που είναι ό,τι πλησιέστερο στον σοσιαλισμό που θέλει να εφαρμόσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αυτοδιοικητικές εκλογές

Κλείνοντας το ανά χείρας να ευχηθώ οπωσδήποτε καλό μήνα και καλόν αγώνα σε όλους όσοι δοκιμάζονται στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε όσους επιλύουν τα θέματα με κλοτσομπουνίδια λόγω αϋπνίας προτείνω να πέσουν για ύπνο – ο ύπνος είναι γιατρός, όλοι το ξέρουν, γι’ αυτό και οι περισσότερες πολιτικές έχουν την τέλεια εφαρμογή σε λαούς κοιμισμένους, μηδέ εξαιρουμένου του ελληνικού κι ας πιστεύει ότι είναι ο πιο ξύπνιος σε όλον τον γαλαξία. Εδώ να σημειωθεί ότι ξύπνιοι ή κοιμισμένοι άγιο είχαμε που δεν έπεσε στο κεφάλι μας το στέγαστρο Καλατράβα κι έτσι θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το πινγκ πονγκ των πολιτικών ευθυνών μέχρι να πέσει κι ο ουρανός να μας πλακώσει, που το βρίσκω πιθανότερο και πολύ γαλατικό…