Νέο βίντεο, με το οποίο ξεναγεί το κοινό του στο γραφείο του στη Βουλή, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, μόνο που ο ίδιος δεν θα είναι «κλειστός» σε αυτό, όπως οι κυβερνητικοί βουλευτές, αλλά αντίθετα θα πρωτοπορήσει και πάλι, βάζοντας φωτιά στο σύστημα που παράγονται οι νόμοι, όπως λέει.

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως "χειροκροτητές". Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά», λέει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και μας ενημερώνει πώς ακριβώς θα γίνει αυτό: «Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα». Αυτό με τη σειρά του, όπως μας εξηγεί και πάλι κάνοντάς μας σοφότερους, σημαίνει ότι «φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα». «Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις», προειδοποιεί και καλεί τον κόσμο να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Eδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως «χειροκροτητές». Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική.

Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά.

Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό;

Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας.

Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα.

Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις.

Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής.

Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα!

👉 Γίνε μέλος στο https://www.isyriza.gr/

Γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω.