Πάνε οι παλιές καλές εποχές όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης έβγαζε χαρούμενος φωτογραφίες με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γενικά την ηγεσία του στο κόμμα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακόμα και ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης δηλώνει απογοητευμένος από τον έκπτωτο πρόεδρο και παίρνει πίσω την ξεκάθαρη στήριξη που του παρείχε κάποτε.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Κραουνάκης λέει τώρα ότι ουδέποτε στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά ότι απλά του ήταν... συμπαθής. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνει για την πολιτική και πλέον δεν θέλει να τον ρωτάνε γι αυτόν: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το πρόσωπο γιατί ήμουν από τους πρώτους που συνάντησε. Δεν θα έλεγα ότι τον στήριξα αλλά δήλωσα πως μου είναι συμπαθής και συνεχίζει να μου είναι. Δεν νομίζω πως κάνει για την πολιτική».

Σκορποχώρι η αριστερά


Στην ίδια συνέντευξη στο Mega, o Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε και για το πως βλέπει την αριστερά σήμερα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο η αριστερά σήμερα στην χώρα είναι διαλυμένη, χωρίς πολλές προοπτικές, ωστόσο η μόνη ελπίδα είναι να ενώσει τις δυνάμεις της. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μόνη σωτηρία για τη λεγόμενη Αριστερά είναι αν ενώσει τις δυνάμεις της. Αν είναι διαλυμένοι σε 15 ανέμους, χαΐρι δεν θα κάνει. Ένα κόμμα που έχει φτάσει 38% και έχει μόνο 200.000 μέλη είναι τζίφος». Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα είχε εκφράσει την αντίδρασή του για τον τρόπο που αποπέμφθηκε ο Παύλος Πολάκης από τον Στέφανο Κασσελάκη και κάπου εκεί άρχισε να παίρνει αποστάσεις από τον έκπτωτο πρόεδρο. Τουλάχιστον του Στέφανου του έμεινε ο Αντώναρος και ο Σπηλιωτόπουλος και δεν θα του λείψουν τα σοβαρά και καταρτισμένα στελέχη.