Όχι ότι δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην τριήμερη εκδρομή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες και στις… συνεδριάσεις των power points στην εξοχική βίλα του Στέφανου Κασσελάκη. Όμως ο Παύλος Πολάκης κατάφερε για μια ακόμη φορά να στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Και όπως πάντα, όχι για καλό.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε μεγάλη μάχη προκειμένου να δοθεί η εικόνα και η αίσθηση μιας… συσπείρωσης και μιας δράσης που αφορά την πολιτική και όχι τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εκπομπές Life style. Μέχρι και να εξαφανιστεί από τις κάμερες επέλεξε ο πρόεδρος του κόμματος, αν και με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε πως οι δράσεις του αφορούν τα… πρωινάδικα.

Όπως και να έχει όμως, δόθηκε μάχη. Δηλώσεις, παραδηλώσεις αναφορές σε προτάσεις πολιτικού περιεχομένου και αντιπολιτευτικής λογική κυριάρχησαν στον λόγο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών της Κουμουνδούρου.

Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Παύλο Πολάκη. Ο αψύς Κρητικός κέρδισε και παλι τα λεπτά της δημοσιότητας που του αναλογούν. Και είναι περισσότερα από αυτά των άλλων αφού η δράση του στα σόσιαλ μίντια έγκειται στη λογική της στοχοποίησης και των προγραφών για όποιον τον επικρίνει ή όποιον δεν συμπαθεί. Και δεν είναι λίγοι αυτοί.

Η επίθεσή του στον σκιτσογράφο της Καθημερινής κυρίαρχησε. Μέχρι που και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση για να κρατήσει αποστάσεις. Φάνηκε όμως ότι το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Ούτε τ ΄όνομα του Παύλου Πολάκη δεν γράφτηκε. Και φυσικά επιλέχθηκε η μέθοδος της αντεπίθεσης κάτω από την οποία επιχειρήθηκε να κρυφτεί το ανεπαίσθητος και φοβικό δήθεν «άδειασμα» του προσώπου που – σύμφωνα και με τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη – τον έφερε στο κόμμα.

Σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι πως το… θαύμα της εκδρομής των Σπετσών δεν κράτησε ούτε τρεις ημέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πνίγηκε στ΄ απόνερα του κύματος που σήκωσε ο Παύλος Πολάκης. Ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί και στις Σπέτσες πήγε με το γνωστό… αψύ ύφος του , όπως φάνηκε και από τον τρόπο που απάντησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί για να καλύψουν την τριήμερη δραστηριότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του προέδρου του κόμματος.