Με τον γνωστό γελοιογράφο της «Καθημερινής» Ηλία Μακρή τα έβαλε αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης, ανεβάζοντας στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη φωτογραφία του και τον λογαριασμό του στο FB, ώστε να πάρουν το σήμα οι σκληροπυρηνικοί ακόλουθοι του και να του κάνουν μια φιλική επίσκεψη μήπως και βάλει μυαλό.

Δηλαδή τον επικήρυξε διαδικτυακά, όπως αναφέρει ο Γιώργος Κατσίγιαννης στην «Απογευματινή», δίχως βέβαια να δημοσιεύει τη γελοιογραφία που τον αφορούσε. Απ' ό,τι καταλάβαμε ο γνωστός γελοιογράφος τον εμφάνιζε με μορφή σκύλου, κάτι περίπου που έχει κάνει και με άλλους πολιτικούς, όπως τον Μητσοτάκη, που προ ημερών σε ένα σκίτσο του τον εμφάνιζε με γαϊδουρινή όψη. Στη Νέα Δημοκρατία ή στο Μέγαρο Μαξίμου δεν στοχοποίησαν τον συγκεκριμένο γελοιογράφο, αλλά ο Παύλος Πολάκης τον έβγαλε κανονικά στη σέντρα για να του χιμήξουν οι δικοί του.

«Εκτός από τα σιχάματα της "δημοσιογραφίας" υπάρχουν και τα βοθρολύμα τα της "γελοιογραφίας". Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλίας Μακρής, γελοιογράφος, λέει, της "σοβαρής" "Καθημερινής"! Τράβα στο "Μακελειό", λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση! ΥΓ: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου, που καταλαβαίνει κανείς πολλά... θα σου ταχυδρόμησα) δύο δίευρα για τις δυο "γελοιογραφίες" σου που μου έστειλαν και με αφορούν. .. Τόσο αξίζει η τέχνη σου... Τώρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση» έγραψε χαρακτηριστικά εναντίον του» έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.