Η πολιτική επικαιρότητα περιστρέφεται γύρω από τη «σηπτική δεξαμενή» στο εξοχικό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στις Σπέτσες και τις πρωτοφανείς απειλές με αδιανόητες ύβρεις του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο σημερινός ισχυρισμός του πολιτικού μηχανικού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως η πισίνα είναι «βόθρος» φαντάζει ως το απόλυτο τρολάρισμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ένα κόμμα που έχει κάνει τη λασπολογία και την τοξικότητα πολιτική του θέση.

Αυθόρμητα συνδέει κανείς αυτόν τον χαρακτηρισμό της «σηπτικής δεξαμενής» με το υβρεολόγιο του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά, τις επιθέσεις του Παύλου Πολάκη και την τοξική συμπεριφορά των δεκάδων τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο Διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα πως ο «πολακισμός» είναι η επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η έκταση που πήρε τόσο η πολεοδομική παρανομία του Στέφανου Κασσελάκη όσο και η ανάρμοστη συμπεριφορά του Νίκου Παππά, που θυμίζει περισσότερο άνθρωπο της νύχτας παρά ευρωβουλευτή, πνίγουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα λύματα του βόθρου του...