Δεν έχει τέλος ο τραγέλαφος στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά κόντρα ξέσπασε για τα... μάτια του Χρήστου Σπίρτζη ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Πέτρο Παππά.

Ο τελευταίος, φίλα προσκείμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, επιτέθηκε στην Όλγα Γεροβασίλη -η οποία με τη σειρά της είχε επιτεθεί στον ίδιον, σε πρωινές δηλώσεις της στο Open, λέγοντας ότι δεν είναι βέβαιη κατά πόσο γνωρίζει από κόμματα- λέγοντάς της ότι «έχετε αποκτήσει ανοχή για μια πολιτική ηθική και ρητορική, την οποία εγώ και μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων αποστρεφόμαστε». Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Παππάς έχει ταχθεί κατά της διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη.

Στην ανάρτησή του ο Πέτρος Παππάς τονίζει, ανάμεσα σε άλλα, απευθυνόμενος στην Όλγα Γεροβασίλη: «Εσείς που "γνωρίζετε από κόμματα", μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι όταν ανέχεστε και επικροτείτε ρητορικές περί "Γκέμπελς" όπως αυτή του Χρήστου Σπίρτζη, αυτές κάποια στιγμή μπορούν να στραφούν και κατά εσάς της ίδιας, της επόμενης ηγεσίας αλλά και κατά όλων στο κόμμα».

Προηγούμενα η Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για κεντρική επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ «να εκδιωχθούν άνθρωποι, να γίνει νομή της εξουσίας», ενώ ειδικά για το ενδεχόμενο διαγραφής Σπίρτζη σημείωσε ότι «είναι πρωτοφανές να γίνεται προσπάθεια αποπομπής για διαφορετικές αντιλήψεις που εκφράζονται δημοσίως και αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στον χώρο μας».

Η ανάρτηση του Πέτρου Παππά

«Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της σήμερα στο Open, καλύπτοντας τον Χρηστό Σπίρτζη, ο οποίος αποκάλεσε "Γκεμπελίστικες" τις πρακτικές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε σε δήλωση μου σχετικά με το ότι "σε κανένα σοβαρό κόμμα δεν θα γινόταν ανεκτοί τέτοιοι χαρακτηρισμοί" λέγοντας απαξιωτικά ότι δεν είναι βέβαιη κάτα πόσο εγώ γνωρίζω από κόμματα.

Κυρία Γεροβασίλη, να σας ενημερώσω ότι κατ' αρχάς, είμαι πολύ περήφανος για το ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά υπήρξα σε όλη την ζωή μου μάχιμος ιατρός στην πρώτη γραμμή του Ε.Σ.Υ επί 17 χρόνια και κατά δεύτερον, εσείς που "γνωρίζετε από κόμματα", μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι όταν ανέχεστε και επικροτείτε ρητορικές περί "Γκέμπελς" όπως αυτή του Χρήστου Σπίρτζη, αυτές κάποια στιγμή μπορούν να στραφούν και κατά εσάς της ίδιας, της επόμενης ηγεσίας αλλά και κατά όλων στο κόμμα. Μάλλον εσείς "που γνωρίζετε από κόμματα" έχετε αποκτήσει ανοχή για μια πολιτική ηθική και ρητορική, την οποία εγώ και μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων αποστρεφόμαστε].