Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συνεχίζει να τυμβωρυχεί και να εργαλοποιεί απροκάλυπτα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών επιρρίπτοντας, ως πολιτικός εισαγγελέας κατηγορίες στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, λαϊκίζοντας και με απώτερο στόχο, να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα στοχοποίησε τον κυβερνητικό Εκπτόσωπο, Παύλο Μαρινάκη πετώντας του το «μπαλάκι», υπογραμμίζοντας πως: «Περισσότερα ερωτήματα γεννήθηκαν, παρά απαντήσεις δόθηκαν από την ενημέρωση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στους πολιτικούς συντάκτες».

Η ανακοίνωση ξεκίνησε με ακόμα μία άθλια επίθεση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο προσπαθεί να εμπλέξει, βάζοντας τον στο κάδρο των ευθυνών.

Προφανώς στο συνονθύλευμα κατηγοριών, δεν θα μπορούσε να λείπει και το ζήτημα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου με ευθεία επίθεση στην υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Ίσως, οι αποκαλύψεις γύρω από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αναγκάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να εστιάζει σε άλλα θέματα σε μία προσπάθεια να περιορίσουν την πολιτική ζημιά...