διεύθυνση e-mail (η) 1. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «σου δίνω και τη διεύθυνση του e-mail μου, αλλά αν με θέλεις για κάτι που είναι πραγματικά επείγον πάρε με τηλέφωνο» 2. πληροφορία ζωτικής σημασίας από την οποία εξαρτάται το μέλλον της χώρας και της δημοκρατίας «σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι κατάσκοποι αναζητούν διευθύνσεις e-mail» 

Ετοιμάζουν επικίνδυνες δικαιολογίες 

Οταν ο σύντροφος Σπίρτζης ξεστόμιζε ότι η υπόθεση της αποστολής e-mail σε κάποιους απόδημους από την Αννα τη Μισέλ την Ασημακοπούλου είναι «βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας, μείζον θέμα για τη Δημοκρατία και τις επόμενες εκλογές» δεν το έκανε επειδή είναι τόσο χαζός ώστε να το πιστεύει. Το έκανε επειδή ξέρει ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεχνολογικά αναλφάβητο και άρα έτοιμοι να πιστέψουν ότι το να ξέρεις το e-mail κάποιου έχει σχέση με κάποια προσπάθεια αλλοίωσης της επιστολικής ψήφου του. Στην Κουμουνδούρου έχουν καταλάβει ότι στις ευρωεκλογές τα αποτελέσματα θα είναι πικρά για το κόμμα του Πολάκη και του Στέφανου με τα στενά ρούχα και ήδη προετοιμάζουν τις τραμπικού ύφους και ήθους γραμμές άμυνας. Βέβαια η όποια ζημιά μπορεί να κάνουν δεν θα είναι στην κυβέρνηση αλλά στο πολίτευμα, όμως αυτό μόνο πρόβλημα δεν είναι για τους αδίστακτους συντρόφους που δεν αγαπούν και πάρα πολύ τη Δημοκρατία. 

Επίπεδο 

Δεν είναι περίεργο που ο Στέφανος με τα στενά ρούχα έκανε το αστειάκι με την «Καλλιόπη», τον «Καλλιόπο» και το «Κούλης». Τόσο το δικό του όσο και το επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται είναι τόσο χαμηλό ώστε να αισθάνονται άνετα μόνο όταν η πολιτική αντιπαράθεση ταυτίζεται με τη λειτουργία του παχέος εντέρου. 

Αφού αντιδρά η Ολλανδή, καλή θα είναι 

Επειδή κάποιος μπορεί να θέλει να αμφισβητήσει τη χρησιμότητα της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την Αίγυπτο για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, νομίζω πως η δυσφορία της Ολλανδής ευρωβουλευτού Σόφι ιν’τ Βελντ είναι αρκετή για να σιγουρευτεί και ο πιο δύσπιστος ότι πρόκειται για συμφωνία η οποία τελικά ευνοεί τους κατοίκους της Ενωμένης Ευρώπης και περιορίζει τους διακινητές της φτώχειας και του πόνου. 

Μουζάκα 

Είδα τη νέα αμφίεση των ιερειών για την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας και νομίζω πως από το σχέδιο λείπει μια Ακρόπολη, μερικοί σάτυροι, λίγα τσολιαδάκια, η επιγραφή OUZO POWER και γενικώς όλα όσα θα ταίριαζαν με την αισθητική παρηκμασμένου καταστήματος με τουριστικά είδη την οποία η αμφίεση θέλει να αναδείξει.