Μια απίστευτη εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, διότι «τόλμησε» να τοποθετηθεί στην επιτροπή της Ευρωβουλής και να δηλώσει πως η τραγωδία των Τεμπών είναι μια υπόθεση που δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με κομματικό πρόσημο. 

Χωρίς αιδώ στήθηκε, θα μπορούσει κανείς να υποστηρίξει, μια συντονισμένη εκστρατεία λάσπης εναντίον του διότι ζήτησε να υπάρξει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη που ερευνά την τραγωδία αλλά και διότι υποστήριξε πως στην Ελλάδα υπάρχει κράτος Δικαίου. Χάλασε δηλαδή το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, και την προσπάθεια να υπάρξει μικροπολιτική εκμετάλλευση μιας τραγωδίας. 

Ο Στέλιος Κυμπορόπουλος, που στην προηγούμενη εκλογική μάχη για τις ευρωεκλογές το 2019 είχε υποστεί μια χυδαία επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, τον αψύ Κρητικό του ΣΥΡΙΖΑ που αναλαμβάνει να χτυπήσει κάθε πολιτικό αντίπαλο του κόμματος και να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τον εκάστοτε αρχηγό, τοποθετήθηκε με σαφήνεια. Και με τρόπο που δεν προσέβαλε κανέναν. 

Το μόνο που είπε είναι ότι η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη. Ότι ερευνάται. Ότι στην Ελλάδα υπάρχει κράτος Δικαίου και ότι το εμπιστεύεται. Αυτό δεν άρεσε. Και φαίνεται πως δόθηκε το… σύνθημα για μια αήθη, χυδαία και ακραία σε βάρος του επίθεση.