Σημαντική διάκριση για τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και του ΕΛΚ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, καθώς το «The Parliament Magazine» τον βρέβευσε ως τον «Ανερχόμενο Νέο Ευρωβουλευτή Στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή».

Ειδικότερα, στη βράβευσή του στην κατηγορία «Ανερχόμενοι Νέοι Ευρωβουλευτές για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή (Rising Stars of EU Politics)» του «The Parliament Magazine», στις Βρυξέλλες, μαζί με ακόμη 19 συναδέλφους του, αναφέρεται ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σε ανακοίνωσή του.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος σήμερα (χθες), καθώς κλείνει ο κύκλος των 5 ετών από την πρώτη μου εκλογή με ένα πολύ σημαντικό βραβείο», τόνισε ο κ. Κυμπουρόπουλος, και προσέθεσε: «Ένα βραβείο που αντικατοπτρίζει την επίμονη, τη συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια της ομάδας μου και τη δική μου για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να διεκδικώ και να δουλεύω με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας και δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε ευρωπαίος πολίτης να ζει σε μια Ευρωπαϊκή κοινωνία ασφαλή, δίκαιη και συμπεριληπτική για όλους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στην κατηγορία αυτή ξεχώρισαν 20 πρόσωπα του Ευρωκοινοβουλίου για το έργο τους κατά τη θητεία 2019-2024 και τα οποία η ομάδα του περιοδικού "The Parliament Magazine" έχει προσδιορίσει ως Ανερχόμενους Νέους Ευρωβουλευτές για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Σκηνή (Rising Stars of EU Politics) καθώς έκρινε -όπως η μέχρι τώρα πορεία τους έχει δείξει- ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια και μιας ενδεχόμενης επόμενης θητείας».

Η απονομή των βραβείων «MEP Awards 2024» και αυτά της κατηγορίας «Rising Stars» από το «The Parliament Magazine» έγινε, χθες, 20 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες. Τα βραβεία απονέμονται εδώ και 20 χρόνια, σύμφωνα με την ανακοίνωση.