Ανεξάντλητοι είναι οι συμμετέχοντες στην επιθεώρηση ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιους να διεκδικούν και μια σχετική πρωτοτυπία στις παρεμβάσεις τους, όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ζήτησε «72 ώρες εκεχειρία σε Facebook και Twitter για να σταματήσει η κατάσταση που μας προσβάλλει όλους».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, αφού αρχικά επέμεινε ότι «θα το παλέψουμε» αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων από το κόμμα, προχώρησε στην παραπάνω πρόταση προκειμένου να σταματήσει, όπως είπε, η κατάσταση με τις χυδαιότητες και τις βρισιές στο διαδίκυτο, καθώς μεγαλώνει «αδικαιολόγητα την ψυχολογική απόσταση» που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν το πετύχουμε, όμως, ούτε πρέπει να μαλώσουμε, ούτε πρέπει να ξεκατινιαστούμε, ούτε να βγάλουμε τα εσώψυχά μας στο διαδίκτυο», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης στη σκιά του τελευταίου επεισοδίου με την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου και σε μια συνεπή στάση απέναντι στη λογική ΣΥΡΙΖΑ να κρύβει κάτω από το χαλί τα προβλήματα και να αρνείται να δει την πραγματικότητα.

«Επιτέλους ζητώ από τους πάντες, επώνυμους και ανώνυμους, 72 ώρες εκεχειρία στο facebook και στο twitter για να σταματήσει η κατάσταση που μας προσβάλει όλους. Είναι προσβλητικά αυτά που λέγονται και γράφονται και μεγαλώνει η ψυχολογική απόσταση αδικαιολόγητα» κατέληξε στην έκκλησή του για «εκεχειρία» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εύλογα ο Παύλος Τσίμας σχολίασε: «Πιο εύκολο το βλέπω να γίνεται εκεχειρία στη Γάζα που συζητιέται, παρά αυτό»...