Στο σπίτι άφησε το «λασπωμένο» χακί μπλουζάκι που φορούσε χθες για τις ανάγκες του σόου στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, με τη γραβάτα του, πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να συναντήσει την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδεχόμενη τον Στέφανο Κασσελάκη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Αναφορικά με τις πρόσφατες συνέπειες της κλιματικής κρίσης στη χώρα μας, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σημείωσε ότι «χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις». Ο δε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν επανέλαβε τις χθεσινές του αστειότητες περί ανύπαρκτου κράτους στις πληγείσες περιοχές, σημειώνοντας ότι «είδα διά ζώσης τα προβλήματα, έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την πολιτεία». Πρόσθεσε πως ως αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν ό,τι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

5987196.jpg