Σκηνοθετημένο στην εντέλεια ήταν το σόου που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον Βόλο. Από το χακί t-shirt που φορούσε, για να υπενθυμίσει ότι είναι ετοιμοπόλεμος και ότι σύντομα θα καταταγεί στον στρατό, μέχρι τις στοργικές αγκαλιές στους κατοίκους, το φτυάρισμα και τις βολές εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια καλοκουρδισμένη παράσταση, που ήταν ιδανική για αναρτήσεις στα social media αλλά χωρίς ουσία και ρεαλιστικές προτάσεις για την επόμενη μέρα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στον Βόλο συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Φάμελλο και επισκέφθηκε τους πλημμυροπαθείς. «Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει. Είναι στην μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους. Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Μαζί με αυτό υπάρχει και το τεράστιο κόστος που θα έχει να διαχειριστεί ο Έλληνας φορολογούμενος. Από την έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο κόσμος χάνει το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί», δήλωσε και κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να «μαυρίσουν» τον Αχιλλέα Μπέο. «Είναι απαράδεκτο και εσείς τραβάτε όλο το ζόρι. Και έρχεται απο πάνω και σας χαστουκίζει. Είναι απαράδεκτο, τιμωρήστε τον» είπε. 

Πάντως δεν πείστηκαν όλοι οι κάτοικοι του Βόλου για τις αγαθές προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη. «Να φύγετε από εδώ, μαζευτήκατε όλοι εδώ πέρα» του φώναξε με θυμό ένας πολίτης. «Ήρεμα» του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα: «Μη μου λες ήρεμα εμένα» του είπε ο πολίτης πριν γυρίσει την πλάτη και φύγει.