Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ίσως ο πολιτικός αρχηγός που έχει κάνει περισσότερες περιοδείες σε μπαρ και ρεστοράν απ’ ό,τι σε πόλεις και χωριά. Κάποιοι είπαν ότι έχει μετοχές στο Tripadvisor. Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις σε μπαρ και τα πιο... in στέκια θα είναι.

Μετά την εκλογική του νίκη, το γιόρτασε σε κλαμπ στου Ψυρρή, στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο. Στη Θεσσαλονίκη πέρασε από το κλαμπ GiGi, όπου τον περίμεναν οι νεολαίοι του, ενώ διασκέδασε με φίλους του, μαζί και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη Λάρισα, πήγε για τσίπουρα σε γνωστό μαγαζί της πόλης, παρουσία των βουλευτών του Βασίλη Κόκκαλη της Λάρισας, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου της Μαγνησίας και Μαρίνας Κοντοτόλη των Τρικάλων. Λίγο πιο μετά στο Κολωνάκι με τον πρώην μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, κάθισε και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, και ήπιαν κοκτέιλ. Στο μεταξύ, είχε πεταχτεί στο Krabo στη Βουλιαγμένη και στο Basegrill στο Περιστέρι.

Πριν από την επεισοδιακή Κεντρική Επιτροπή, στο Basegrill Athens στο Περιστέρι ήταν μαζί του η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Καπνισάκης, η Ράνια Σβίγκου και ο Παυσανίας Παπαγεωργίου. Στο Krabo, που βρίσκεται σε έναν απομονωμένο κόλπο στο Καβούρι της Βουλιαγμένης, έφαγε και ήπιε πρόσφατα. Στο νέο ρεστοράν του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, το Callas, στο Θησείο, αμέσως μετά. Ακόμα και στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κύπρο, το βράδυ μετά την πολιτική του περιοδεία διασκέδασε στο in μπαρ-ρεστοράν της Λευκωσίας Reckless. Το θέμα είναι μη γίνει και άλλο το κόμμα του το «μπαρ Το Ναυάγιο»!