Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τα ακροβατικά του, χαμογέλασε στον φωτογραφικό και αποχώρησε από το σχολείο για ΑμΕΑ της Καλλιθέας με τις χειρότερες εντυπώσεις για τις εγκαταστάσεις του. Κούνησε το δάχτυλο στην «απρόσκλητη» Δόμνα Μιχαηλίδου ζητώντας της να αισθανθεί ντροπή ως πολιτικός και ως άνθρωπος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνουν τα παιδιά μάθημα, ενώ ως σύγχρονος εθνικός ευεργέτης προσφέρθηκε να πληρώσει από την τσέπη του για την αγορά κλιματιστικών. 

Αυτό που δεν πρόλαβε να ψιθυρίσει κάποιος στο αυτί του κ. Κασσελάκη είναι ότι το συγκεκριμένο σχολείο για το οποίο η υφυπουργός Παιδείας θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή ιδρύθηκε το 2017 όταν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ και στο υπουργείο Παιδείας ο Κώστας Γαβρόγλου. 

Το σχολείο ιδρύθηκε έπειτα από αίτημα αποσυμφόρησης του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου. Το κτήριο παραχωρήθηκε από τον Δήμο Καλλιθέας το φθινόπωρο του 2017. Μέχρι τότε εκεί στεγάζονταν το Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλλιθέας τα οποία μεταφέρθηκαν σε νεόδμητο κτήριο.

Το κτήριο αποτελείται από 12 προκάτ αίθουσες και έναν χώρο για τα γραφεία του διευθυντή και των εκπαιδευτικών. Διαθέτει ακόμα τρεις μικρές αποθήκες και έναν μικρό χώρο που ήταν κυλικείο. Επίσης, εκτός του προαυλίου, διαθέτει και κηπάριο.