Στο όνομα του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπεθ, αγοράστηκε το πολυτελές διαμέρισμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επί της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr η αγορά έγινε με διατραπεζικό έμβασμα, 1,760 εκατ. ευρώ το οποίο εστάλη από το εξωτερικό βάσει και των διαδικασιών που ακολουθεί ο αγοραστής όταν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Golden Visa. 

Το ενδιαφέρον είναι ότι στη σελίδα excel που παρουσίασε ως πόθεν έσχες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει καταθέσεις περίπου 600 δολάρια, χρωστά 12.000 δολάρια σε κάρτες και 149.324 δολάρια από φοιτητικό δάνειο ενώ δεν δηλώνει κανένα εισόδημα. Στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι το διαμέρισμα στο Κολωνάκι αγοράστηκε με δικά του χρήματα χωρίς να εμπλέξει τον σύζυγο του στην απόκτηση του σπιτιού. Είπε απλώς ότι η αγορά του διαμερίσματος έγινε από τα εισοδήματα που εμφάνισε ως σύνολο αποδοχών για το 2023. 

Όπως προκύπτει από τα συμβόλαια αγοραπωλησίας το τίμημα για την αγορά του διαμερίσματος καταβλήθηκε ολόκληρο μέσω διατραπεζικής μεταφοράς από λογαριασμό του Τάιλερ ΜακΜπέθ, όπως απαιτούν οι διαδικασίες για τη χορήγηση εθνικών θεωρήσεων εισόδου και για τη χορήγηση και την ανανέωση τίτλου διαμονής. Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη έχει δηλώσει μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του ότι επιθυμεί να του χορηγηθεί μόνιμη άδεια διαμονής επενδυτή στην Ελλάδα.