Ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο προέκυψε από την συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη. Κληθείς να σχολιάσει την ασυνήθηστη πρακτική του Στέφανου Κασσελάκη, να καλεί δηλαδή τον σύζυγό του Τάιλερ στο τέλος κάθε ομιλίας του, για να χαιρετίσει και εκείνος τα πλήθη, ο κύριος Αντώναρος θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι «ο κύριος Μητσοτάκης όπου πηγαίνει, πηγαίνει με τη Μαρέβα. Γιατί, σας κάνει εντύπωση;», παραλείποντας την μικρή λεπτομέρεια ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού ουδέποτε κλήθηκε στο στη σκηνή στο πλαίσιο ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο σχόλιο των δημοσιογράφων, ότι αφενός δεν το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ούτε και οι προκάτοχοί του, ο κύριος Αντώναρος είπε ότι «είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Στέφανος Κασσελάκης, εκείνο το οποίο κάνει και τον διαφοροποιεί από την άλλη πολιτική ηγεσία, είναι ότι φέρνει "τούμπα" τον τρόπο με τον οποίο ασκείται παραδοσιακά η πολιτική στην Ελλάδα. Και αυτό ξενίζει; Προκαλεί το ενδιαφέρον; Όπως θέλετε πείτε το». Τώρα αν θεωρείται ριζοσπαστισμός στην παραδοσιακή πολιτική, η υιοθέτηση των πρακτικών, των Αμερικανών προέδρων, εμάς μας περισσεύει.

Ενδιαφέρον όμως έχει η αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου στο σχόλιο της δημοσιογράφου, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «αντιγράφει τον Τραμπ», το οποίο έκανε ότι δεν άκουσε μιας και η κριτική που ασκείται στον Στέφανο Κασσελάκη είτε από τα δεξιά του, είτε από τα αριστερά του, είναι ότι εφαρμόζει το «εγχειρίδιο του τραμπισμού». Το δόγμα Τόσκα «κάντε ότι κοιμάστε» είναι πολύ βολικό για τέτοιες καταστάσεις, άλλωστε. Στο αμέσως επόμενο σχόλιο του δημοσιογράφου, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιρρεαστεί από την Αμερική, «ξύπνησε» τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος άρθρωσε το αμίμητο -για τα δεδομένα της Αριστεράς- επιχείρημα «μα είναι κακό να φέρνεις κάτι από την Αμερική; Με συγχωρείτε, γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, ο οποίος είναι και αυτός "αμερικανιά"»! Αυτό που αξίζει να καταγράψει κανείς, είναι ότι οι ΗΠΑ έχουν αποενοχοποιηθεί πλήρως στο κόμμα της άλλοτε ριζοσπαστικής Αριστεράς. Κρίμα που δεν έγινε νωρίτερα, καθώς θα μπορούσε ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει για «μουσικό χαλί» στις ομιλίες του το τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν «Born in the USA»! Ελπίζουμε ότι αυτή η χαμένη ευκαιρία, θα αξιοποιηθεί στην προεκλογική καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη, στις εθνικές εκλογές. Υπό την αίρεση ότι είναι ακόμη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ή όπως θα λέγεται τότε το κόμμα.

Η δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Μας κάνει εντύπωση πάντως, ότι ο κύριος Κασσελάκης στο τέλος κάθε ομιλίας -και κυρίως στο Σύνταγμα τώρα-, έκανε εμφάνιση με τον σύζυγό του και τον ανέβασε επάνω. Αυτό τι συμβολίζει; Τι θέλει να δείξει;»

Ευάγγελος Αντώναρος: «Ότι είναι σύζυγός του».

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ναι, θέλω να πω ότι δεν το κάνει κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, για αυτό το λέμε».

Ανθή Βούλγαρη: «Ότι είναι προσωποκεντρικό λέμε».

Ευάγγελος Αντώναρος: «Κοιτάξτε να δείτε, ο κύριος Μητσοτάκης όπου πηγαίνει, πηγαίνει με τη Μαρέβα. Γιατί, σας κάνει εντύπωση;»

Ανθή Βούλγαρη: «Ναι, δεν την έχει ανεβάσει επάνω στο stage».

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν την έχει καλέσει έτσι επάνω. Θυμάστε εσείς - ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Σημήτης, ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Παπανδρέου».

Ευάγγελος Αντώναρος: «Για αυτό σας λέω, είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Στέφανος Κασσελάκης, εκείνο το οποίο κάνει και τον διαφοροποιεί από την άλλη πολιτική ηγεσία, είναι ότι φέρνει "τούμπα" τον τρόπο με τον οποίο ασκείται παραδοσιακά η πολιτική στην Ελλάδα. Και αυτό ξενίζει; Προκαλεί το ενδιαφέρον; Όπως θέλετε πείτε το».

Ανθή Βούλγαρη: «Να σας τσιγκλίσω λίγο τώρα; Μου θύμισε τον Τραμπ που κάλεσε τη Μελάνια».

Ευάγγελος Αντώναρος: «Κοιτάξτε, υπάρχουν και άλλα πράγματα. Στην Μεγάλη Βρετανία είθισται πάρα πολύ φερ ειπείν -εγώ δεν είμαι και μεγάλος λάτρης, εγώ ξέρετε έχω και γερμανική προέλευση, γερμανική παιδεία- στη Μεγάλη Βρετανία είθισται να εμφανίζεται ο εκάστοτε πρωθυπουργός με τη σύζυγό του. Ο καθένας κρίνει με τον τρόπο που εκείνος θέλει -»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Αυτός έχει επηρεαστεί πάντως από την Αμερική».

Ευάγγελος Αντώναρος: «Μα είναι κακό να φέρνεις κάτι από την Αμερική; Με συγχωρείτε, γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, ο οποίος είναι και αυτός "αμερικανιά", δεν γίνεται μεγάλος -».

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Σημασία έχει να αποδώσει αυτό, εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε».