«Πνιγμένο» στο πράσινο είναι το σπίτι στις ΗΠΑ, σε προάστιο της Νέας Υόρκης, όπου χαλαρώνει αυτές τις ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης. Το «φτωχικό» σκηνικό περιλαμβάνει πισίνα, μια ιδιωτική λίμνη, σειρά υπηρεσιών όπως σάουνα και γυμναστήριο, αλλά και μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Η εξοχική κατοικία όπου διαμένουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, είναι ιδιοκτησίας και των δύο. Πρόκειται για το μικρότερο από τα δύο διαμερίσματα που κατέχουν, καθώς το διπλανό, ενοικιάζεται αυτές τις μέρες μέσω Airbnb. Το κόστος διαμονής φτάνει τα 1.500 δολάρια τη νύχτα.

Σύμφωνα με το mega, τα δύο διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με προσοχή. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, το γραφείο λούζεται τις ηλιόλουστες μέρες από φως, μέσα στο μπάνιο υπάρχει σάουνα, με την σκάλα να οδηγεί στον πάνω όροφο όπου το ένα υπνοδωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο άλλο για όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση.

Όπως αναφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν ανιχνευτές τόσο για τον καπνό όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.

Συνιδιοκτήτης ο Tyler McΒeth

Συνιδιοκτήτης των δύο ακινήτων είναι ο Tάιλερ ΜακΜπεθ. Πριν από λίγους μήνες είχε γράψει σε ανάρτησή του πως οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως. «Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή», έγραφε.